2024 bedelli askerlik ücreti

2024 Bedelli Askerlik Ücreti

2024 bedelli askerlik ücreti belli oldu.

Memur ve emeklilere yapılacak zammın açıklanmasıyla birlikte 2024 yılında bedelli askerlik ücretinin ne kadar olacağı da netleşmiş oldu. Memur ve emekli maaşlarına 2024 yılı için yüzde 49,25 oranında zam yapılacağı açıklandı. Buna göre 2023 yılında 122.351 TL olan bedelli askerlik ücreti de yüzde 49,25 oranında artarak 2024 yılı için yaklaşık 182.608 TL seviyesine çıktı. 

Çifte vatandaşlar Türkiye’de askerlik yapmak zorunda mı?

Vatandaşı olduğu diğer ülkede zorunlu askerlik görevini 25.06.2019 tarihinden önce yapan çifte vatandaşlık sahibi vatandaşlarımız Türkiye’de askerlik görevinden muaftırlar. Bu muafiyet hakkının elde edilmesi ile ilgili dava açılması gerekmekte olup buna ilişkin yazdığımız çifte vatandaşlıkta askerlik ve çifte vatandaşların askerlik muafiyeti yazısını okuyabilirsiniz.

Sonuç, 

Bedelli askerlik ve dövizle askerlik ücretleri ciddi oranda artmış olup, vatandaşı olduğu diğer ülkede askerlik yapan çifte vatandaşlık sahibi vatandaşlarımız Türkiye’de askerlik yapmak zorunda değildirler. Yüksek miktarlı askerlik ücretlerini ödemek yerine Tüzel Gülşen Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu ile iletişime geçerek Türkiye’deki askerlik muafiyeti işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Konuyla ilgili youtube’da bulunan videomuzu izlemek için tıklayınız.

Av. Oğuzhan GÜLŞEN

Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla. Örneğin. Örneğin. Dolayısıyla.

Paylaş

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: İçerik korumalıdır